U bevindt zich hier: Home | Sauna| Himalaya zoutkristal sauna

Himalaya zoutkristal sauna

De Himalya zoutkristal sauna is een bacterievrije en anti-allergische ruimte met waardevolle mineralen. De zoutkristalstenen van het Himalayagebergte zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een krachtige therapeutische werking.

De luchtvochtigheid van 45-60% en een aangename temperatuur van ongeveer 63 graden bevorderen de opname van zout en mineralen via de bloedvaten van de huid.

De Himalaya zoutkristal sauna heeft een weldadige invloed op allergie, verkoudheid, chronische bronchitis, sinusitis en huidaandoeningen. De zout-ionen zuiveren de onderste luchtwegen en de longblaasjes van fijn stof uit het milieu en verminderen het negatief effect van roken. Ideaal is een wekelijkse sessie van 20 à 30 minuten.

De Himalaya zoutkristal sauna met zijn tedere oranje-rode kleur is een weldaad voor het hart en de hersenen en werkt zowel ontspannend als vitaliserend. De sterrenhemel met traag afwisselende lichtpuntjes zorgt voor een extra rustgevoel. Het is dus ook geschikt als relax en rustruimte.

Een extra beleving bieden u de "Healing Energy klankbuizen 7 chakra's". De basis is de beweging van de planeten van het zonnestelsel. De opgewekte klanken beïnvloeden de centra van het chakrasysteem en de energiebanen van ons niet-zichtbaar, subtiel lichaam.


OPENINGSUREN

DONDERDAG
VRIJDAG
ZATERDAG
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
ZONDAG
MAANDAG
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00

dinsdag en woensdag gesloten

LOCATIE & PARKING


Kaasterstraat 44 - 8800 Roeselare (Rumbeke)
Kom je met de gps? Tik dan Rumbeke in i.p.v. Roeselare,
zo zal je ons veel makkelijker vinden.

Er is een ruime parking voorzien voor 300 auto's.

Thermen R - een van de mooiste thermen van België

open van 11 tot 22 uur van donderdag tot en met maandag

Tevreden van uw ervaring bij Thermen R? Laat het weten op TripAdvisor.. beste dank

Openingsuren
Van Donderdag tot Maandag open van 11u tot 22u
Dinsdag en Woensdag gesloten
Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren